Creatief ontwerpbureau voor online én offline communicatie
Voor elk project maken we gebruik van een persoonlijke en effectieve aanpak. Dat is waarom klanten ons waarderen en terug blijven komen.
start
Over Reem DESIGN

Belangrijk voor ons is dat u een
geweldig resultaat ontvangt.
Onze diensten
  • Offline communicatie
  • Online communicatie
  • Social media marketing
  • Huisstijl ontwikkeling
  • Webdesign
  • Interaction Design
  • Motion Graphics
  • Overige grafische oplossingen
Huisstijl

Een logo is de basis van uw huisstijl. Dit logo wordt op de juiste manier doorgevoerd op al uw uitingen zoals een visitekaartje, briefpapier, website etc.


Online communicatie

Tegenwoordig wordt veel gecommuniceerd via internet. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van websites, e-mails en social media. Maar ook al eens gedacht aan andere online mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een digitaal magazine?


Offline communicatie

In de tijd van de digitale communicatie, moet de offline communicatie niet vergeten worden. Vaak willen mensen nog iets tastbaars krijgen of zien. Zo val je uiteindelijk weer op.


Overige mogelijkheden

Er bestaan tal van mogelijkheden waar ReemDesign u van dienst mee kan zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor ieder project maken we gebruik van een persoonlijke en effectieve aanpak.
Portfolio

f
Dat café ff Angesj het ff Angesj doet, is inmiddels al bekend. ReemDesign levert ook altijd verassende ontwerpen en doet het daarom ook altijd 'ff Angesj' door niet steeds de standaard ontwerpen te gebruiken. Ook voor de nieuwe evenementen werkt café ff Angesj graag samen met ReemDesign.
Poster
Almabtrieb

Februari 2016
f
Als de carnaval voorbij is, worden de plannen voor het half vasten ook alweer gemaakt. ReemDesign ontwikkelde deze poster voor het Hoafvaste Bal!
Poster
Hoafvaste Bal

Februari 2016
f
café 't Brandhüske bestaat in 2016 maar liefst 20 jaar. ReemDesign verzorgde een compleet nieuw logo in de stijl van Brand Bier en ontwikkelde daaraansluitend ook nieuwe visitekaartjes.
Visitekaartje
café 't Brandhüske

Februari 2016
f
Traditoneel organiseert café 't Brandhüske op de zaterdag voor pasen haar Paasparty. Dit jaar is dit uiteraard niet anders.
Poster
Paasparty

Februari 2016
f
Ook al duurt het nog even voordat het evenement daadwerkelijk plaats vindt. De promotie van 'Back in Time' is ruim op tijd met deze poster.
Poster
Back in Time

Februari 2016
f
Onder het motto: 'Het hoeft maar een naam te hebben' organiseert café ff Angesj een leuk feestje. ReemDesign ontwikkelde wederom deze poster.
Poster
Eiertietsjen

Februari 2016
f
Voor dat DHZ-Bikepoint van Alphen het wist, waren de visitekaartjes al op! ReemDesign wijzigde de bestaande kaartjes licht en leverde als spoedbestelling binnen enkele dagen 1000 nieuwe kaartjes.
Visitekaartje
DHZ van Alphen

Februari 2016
f
Wederom pakte NextCuisine & café ff Angesj zich samen om ditmaal een paasbrunch & wandeling te organiseren. Ook hier mocht ReemDesign de poster en bijbehorende tickets ontwerpen en leveren.
Poster
Paasbrunch

Januari 2016
f
Om bezorgbakker Hub Scheeren beter te kunnen voorzien, waren er visitekaartjes nodig. ReemDesign ontwikkelde dit fraaie kaartje en leverde tevens 5000 stickers die gebruikt konden worden voor de carnaval.
Visitekaartje
Hub Scheeren

Januari 2016
f
Ook Flower Friends wist de weg naar ReemDesign te vinden. Ze wilden graag een visitekaartje waar het logo en het telefoonnummer goed zichtbaar waren en daarnaast een blanco achterzijde voor een persoonlijke boodschap. ReemDesign maakte van een 'simpel' kaartje een mooi ontwerp.
Visitekaartje
Flower Friends

Januari 2016
f
Als cadeau voor prins Michel I van CV de Naate, zorge ReemDesign er voor dat een 'standaard' foto omgetoverd werd tot een mooie wallpaper.
Artwork
Michel v. Dinter

Januari 2016
f
Een begrip in Voerendaal en omstreken: CV de Schnauze. Ook voor de 7e prinseproclamatie werd ReemDesign ingeschakeld om de bijbehorende poster te realiseren.
Poster
CV de Schnauze

Januari 2016
f
Ook voor het Kaeshuys - de Lekkernij was het de bedoeling om verschillende acties te promoten door middel van een A1 poster.
Poster
Kaeshuys Carnaval

Januari 2016
f
Hetzelfde idee als de A1 poster tijdens de kersperiode, maar nu in de vorm van een groot spandoek voor aan de gevel.
Spandoek
Duysens Carnaval

Januari 2016
f
Vorig jaar was de eerste keer dat Drukwerkdeal.nl een kerstkaart ontwerpwedstrijd hield. Ook dit jaar was ReemDesign van de partij om een leuk ontwerp aan te leveren voor in de webshop.
Kerstkaart
Drukwerkdeal

December 2015
f
Net zoals vorig jaar organiseerde café 't Brandhüske het leuke Kerstkienen. ReemDesign verzorgde daarom deze poster.
Poster
Kerstkienen

December 2015
f
Dat NextCuisine in samenwerking met café ff Keule een succescolle wandeling kon organiseren was duidelijk. Maar ook samen met café ff Angesj blijkt dit goed te werken. Uiteraard mocht ReemDesign de posters & tickets ontwerpen en leverde deze ook in diverse maten.
Poster
Kerstwandeling

November 2015
f
DA duysens is momenteel in een tijdelijk pand gevestigd in Voerendaal. Doordat er geen etalage meer beschikbaar is, kreeg ReemDesign de opdracht om een A1 poster te ontwerpen en te drukken waar alle kerstgerelateerde artikelen op naar voren zouden komen.
Poster
Duysens Kerstgevoel

November 2015
f
Tim vd. Hoek zorgt er voor dat uw tuin er weer schitterend uit ziet. Om meer bekendheid te krijgen, ontwikkelde ReemDesign deze visitekaartjes.
Visitekaartje
Tim vd. Hoek

November 2015
f
Work for People is een uitzendbureau dat zich nieuw ging vestigen in Geleen. ReemDesign verzorgde het gehele proces van het ontwerp van logo, huisstijl (visitekaartjes, briefpapier & enveloppen) tot aan de website, de aankleding van het pand en verschillende banners.
Huisstijl
work for People

Oktober 2015
f
Jeugdvereniging Ransdaal wilde graag een nieuw, modern en fris logo. ReemDesign ontwikkelde dit logo voor JVR.
Logo
JVR

Oktober 2015
f
In oktober konden consumenten tot maar liefst 300 euro retour krijgen via Remeha. Gas Service Roy Gulpen koppelde hier ook nog een gratis slimme thermostaat aan vast. Aan ReemDesign de taak om dit visueel duidelijk te maken.
Advertentie
Roy Gulpen

Oktober 2015
f
St. Gerardus uit Heksenberg wilde in het teken van 3FM Serious Request een benefiet Dinnershow organiseren met als thema: top 2000. ReemDesign ontwierp en leverde de posters, de flyers, entreekaarten en de sponsor Powerpoint presentatie. In het teken van Serious Request kwam ook nog Ramon van 3FM live verslag doen van deze gezellige en geslaagde avond!
Verschillende producten
Top 2000 Dinnershow

Oktober 2015
f
DHZ-Bikepoint van Alphen heeft gebrobeerd een MTB-Tocht te organiseren. ReemDesign zorge voor de poster waarbij gebruikers zich direct kunnen inschrijven via QR-Code. Helaas lukte het niet om de vergunningen rond te krijgen en schakelde ReemDesign direct in om een nieuwe poster met 'Afgelast' gratis aan te leveren.
Poster
MTB-Tocht

September 2015
f
Muzet is zich gaan specialiseren op beveiliging. ReemDesign verzorgde een brochure met 6 pagina's wikkelvouw om de nieuwe diensten onder de aandacht te brengen.
Brochure
Muzet

September 2015
f
Het slotconcert van Rowwen Heze is vanwege het 30 jarig jubileum erg snel uitverkocht. Voor CV d'r Kromme Sjtek geen reden om thuis te zitten dus wordt het feestje gewoon naar Voerendaal gehaald!
Poster
Zaterdag in 't Zuiden

September 2015
f
DHZ-BikePoint Voerendaal organiseert dit jaar een 45km lange MTB Tocht onder de naam 'de Hel van Voerendaal'. ReemDesign ontwikkelde de poster met een unieke QR code die direct zorgt voor de inschrijving naar het juiste mailadres.
Poster
MTB Tocht

September 2015
f
Wederom weer een Oktoberfest in café 't Brandhüske. ReemDesign doopte het feest om tot 'Voelenders Oktoberfest' en zorgde voor de bijpassende poster.
Poster
Oktoberfest

September 2015
f
Voor het eerst organiseerde RKVV Voerendaal een feestje bij de opening van het nieuwe seizoen. Dit resulteerde in deze poster in passende stijl.
Poster
Feestavond voetbalseizoen

Augustus 2015
f
Ook in 2015 organiseert CV op d'r Lolly een gezellige Karaoke party. ReemDesign mocht ook hier wederom de poster verzorgen.
Poster
Karaoke Party

Augustus 2015
f
DC ff Keule gaat verhuizen van locatie en dus ook van naam. Samen met een teamgenoot werd dit digitale logo ontwikkeld voor DC de Haas.
Logo
DC de Haas

Juli 2015
f
DJ Danny2D zorgde weer voor een heerlijke zomerse mix. ReemDesign verzorgde dit CD Artwork
CD Artwork
Mixtape Summer 2015

Juli 2015
f
Helaas kwam er een einde aan café ff Keule. Reden genoeg om nog één laatste feestje te organiseren. ReemDesign ontwikkelde deze poster voor 'de laatste rondjes'.
Poster
De Laatste Rondjes

Juli 2015
f
Allereerst was er al de nieuwe promotieflyer, nu werd er ook een algemene informatieflyer ontworpen.
Flyer
Pure & Natural

Mei 2015
f
Na het succes van de culinaire avondwandeling. Is er een nieuwe editie in de zomer. Ook hier mocht ReemDesign de poster verzorgen.
Poster
Zomer AvondWandeling

Mei 2015
f
Een poster voor Café 't Brandhüske voor een evenement dat in het teken staat van uitsluitend nederlandse en limburgse muziek.
Poster
Holland/Limburg party

April 2015
f
Een dubbelzijdige A4 flyer waarbij de gebruikers verschillende producten met elkaar kunnen vergelijken.
Flyer
CV Gas-Service

April 2015
f
Een simpele, moderne en creatieve website voor Remi Daniëls. Hier wordt kort de biografie en de werkzaamheden van Remi uitgelegd.
Website
Remi Daniëls

Maart 2015
f
Voor mijn afstudeerproject heb ik een geheel eigen project op gezet. Barèllo is een applicatie dat mensen op basis van persoonlijke voorkeuren het ideale avondje uit moet leveren. Meer informatie is te vinden op www.barèlloapp.nl
Afstudeerproject
Barèllo

Maart 2015
f
café ff Keule heeft in april een vijver afgehuurd om gezellig op forellen te gaan vissen. ReemDesign ontwikkelde deze informatieve en vrolijke poster.
Poster
Forelvissen

Maart 2015
f
Jaarlijks organiseert NextCuisine een bierproeverij inclusief diner. Dit jaar mocht ReemDesign het ontwerp voor de poster leveren.
Poster
Bierproeverij

Maart 2015
f
Jaarlijks organiseert café ff Keule een motortocht. Dit jaar mocht ReemDesign het ontwerp voor de poster leveren.
Poster
Motortocht

Maart 2015
f
Een nieuw visitekaartje waar de zaken van Remi Daniëls gecombineerd worden.
Visitekaarte
Reem DJ&Design

Februari 2015
f
Een aantal weken na carnaval vindt er in Café 't Brandhüske het Hoafvaste Bal plaats. Design en muziek van ReemDesign.
Poster
Hoafvaste Bal

Februari 2015
f
Ook al leven we in 2015, er is regelmatig nog behoefte aan 'oude' muziek. ReemDesign ontwikkelde de poster voor 'We love the 90's.
Poster
90's Party

Februari 2015
f
CV de Schnauze is een bekend begrip binnen Voerendaal en omstreken. Jaarlijks vindt de nieuwe prinsenproclamatie plaats na de receptie van CV de Naate. ReemDesign werd benaderd voor het ontwerp van een poster.
Poster
CV de Schnauze

Januari 2015
f
Installatiebedrijf J. Daniëls BV had een verouderde website. ReemDesign ontwierp een strakke, moderne en minimalistische website die op zowel desktop, tablet en telefoon werkt.
Website
J. Daniëls BV

December 2014
f
ReemDesign ontwikkelde dit fraaie logo voor RC-Music zodat ook zij overal herkenbaar blijven.
Logo
RC-Music

December 2014
f
Voor scouting Explorers ontwikkelde ReemDesign dit opvallende logo zodat ook deze scouting opvalt tussen de rest.
Logo
Explorers

December 2014
f
Café 't Brandhüske organiseert met oud op nieuw haar evenement: 'Welcome 2015', waarbij DJ Danny2D en DJ Reem voor de passende muziek zorgen.
Poster
Welcome 2015

December 2014
f
Café ff Keule organiseert met de jaarwisseling een leuke 'party time' avond in samenwerking met DJ Thijs & Nextcuisine.
Poster
Party Time 2015

December 2014
f
Café 't Brandhüske organiseert in februari 2015 haar 5e edite van het Damestreffen. ReemDesign heeft ruim op tijd deze poster mogen ontwerpen.
Poster
Damestreffen

December 2014
f
ReemDesign ontwierp deze vrolijke poster voor café 't Brandhüske dat Kerstkienen met een smile organiseerde.
Poster
Kerstkienen

November 2014
f
Voor een ontwerpwedstrijd ontwikkelde ReemDesign een eigen kerstkaart. Alle relaties van ReemDesign mogen deze kaart in de brievenbus ontvangen.
Kerstkaart
ReemDesign

November 2014
f
Een nieuw concept georganiseerd door café ff Keule & NextCuisine uit Voerendaal. ReemDesign mocht deze toepasselijke poster ontwerpen wat resulteerde in een snel uitverkochte en leuke avond.
Poster
Culinaire wandeltocht

November 2014
f
Aan het einde van 2014 organiseert café 't Brandhüske uit Voerendaal een evenement met muziek van alle jaren verzorgd door DJ Danny2D & DJ Reem.
Poster
Back in Time

November 2014
f
De vorige website van Muzet uit Hoensbroek voldeed niet meer aan de wensen. ReemDesign ontwikkelde een nieuwe strakke website met alleen de benodigde informatie. Deze minimalistische website bevat tevens de mogelijkheid om een aantal producten online te verkopen. Bekijk de website op: www.muzetshop.nl
Website
Muzet

Oktober 2014
f
Een opvallende flyer voor Pure & Natural uit Heerlen. Op de voorkant een duidelijke boodschap met de actie, op de achterkant een aantal opvallende kenmerken en de actievoorwaarden.
Flyer
Pure & Natural

Oktober 2014
f
De Zorgacademie Parkstad verzorgde dit jaar de afsluiting van het schooljaar voor zowel studenten als medewerkers in het Creator Theator van Sevagram. ReemDesign werd benaderd om de uitnodiging voor deze feestelijke gelegenheid te ontwerpen met als thema: Toekomst.
Uitnodiging
Afsluiting schooljaar

Juni 2014
f
In augustus vindt altijd de jaarlijkse kermis plaats in Voerendaal. Reden genoeg voor de plaatselijke kroegen om leuke artiesten te laten komen. Zo ook in café 't Brandhüske. Maar liefst twee maanden van te voren heeft ReemDesign deze poster ontworpen.
Poster
Kermiszaterdag

Juni 2014
f
Met de carnaval weer enkele maanden geleden én een lekker zonnetje, was het in 2014 weer tijd voor de 'Caribbean Carnaval' in café 't Brandhüske.
Poster
Caribbean Carnaval

April 2014
f
Bij Café 't Brandhüske in Voerendaal kun je tegenwoordig niet alleen maar terecht voor een lekker potje bier, maar ook een klein hapje is op de door ReemDesign ontworpen kaart verkrijgbaar.
Kleine kaart
't Brandhüske

April 2014
f
Voor het derde jaar op rij probeerde Danny2D zich als DJ te kunnen presenteren op Dancetour Maastricht. Voordat dit mogelijk was, moest hij eerst weer voldoende stemmen krijgen op zijn ingezonden mix. ReemDesign verzorgde de flyer en alle afbeeldingen voor op social media.
Flyer
Danny2D

April 2014
f
Voor het nieuwe bedrijf 'Confettiverhuur.nl' was een simpel, strak logo nodig. Dit logo moest voornamelijk bestaan uit de kleur wit die op zwarte kleding gedrukt kan worden. Uiteraard moest het logo ook in het zwart uitgewerkt worden voor visitekaartjes en briefpapier.
Logo
Confettiverhuur.nl

April 2014
b
Voor de module AV Commercial hebben we met een viertal studenten een commercial ontwikkeld voor LifeStraw. Een soort rietje dat drinkwater voor 99,99% filtert. Zo is er overal schoon drinkwater beschikbaar. Door te starten met verschillende concepten, kom je uit op heel creatieve ideeën.
Het uiteindelijke resultaat, is ontstaan uit zo een concept en laat de werking van de filter zien door middel van een ander verhaal.
Animatie
LifeStraw

april 2014
f
Uiteraard hoort bij ReemDesign ook een eigen website. Een responsive webpagina die opgebouwd is uit de hoofdkleuren van de huisstijl. Daarbij zal deze continu worden uitgebreid met het portfolio.
Website
ReemDesign

April 2014
f
Een fris nieuw logo voor ReemDesign. Een ronde basisvorm met in het midden de initialen van Remi Daniëls en ReemDesign. De frisse groene kleur dat overal terug zal komen, ook vormgegeven in het ronde logo door middel van mozaïek.
Logo
ReemDesign

Maart 2014
f
Het creator theater is het theater van Sevagram gelegen in verpleegkliniek Plataan te Heerlen. Voor de opening wordt er een benefietconcert georganiseerd voor het goede doel: stichting opkikker.
Poster
Creator Theater

Maart 2014
f
Het creator theater is het theater van Sevagram gelegen in verpleegkliniek Plataan te Heerlen. Voor de opening wordt er een benefietconcert georganiseerd voor het goede doel: stichting opkikker.
Uitnodiging
Creator Theater

Maart 2014
f
Jaarlijks vindt er een straatfeest plaats in de Roebroekweg te Heerlen. Tijd voor een logo die elk jaar bij iedere correspondentie gebruikt kan worden.
Logo
Roebroekweg Heerlen

Maart 2014
f
Jaarlijks terugkerend feest bij café 't Brandhüske: de paasparty
Poster
Paasparty

Maart 2014
f
Dit jaar in een nieuw jasje. Geen koninginnedag maar koningsdag. Het oranjebal kan in 2014 dus goed in het weekend plaatsvinden.
Poster
Oranjebal

Maart 2014
f
Jaarlijks evenement bij café 't Brandhüske waar de laatste dag van de carnaval wordt gebruikt om bier, wijn en fris voor een goedkopere prijs te verkopen.
poster
Lege beurzen bal

februari 2014
f
Een oadprinsenbal bij CV De Kaatboere vroeg om een aparte poster.
poster
De Kaatboere

februari 2014
f
Een uniek transparant visitekaartje voor Veiligheidscentrum Limburg. Naast een algemeen visitekaartje heeft ReemDesign 8 persoonlijke vistekaartjes ontwikkeld en tevens de fotografie verzorgd.
visitekaartjes
Veiligheidscentrum Limburg

januari 2014
f
De oud op nieuw party in een nieuw jasje, vroeg om een bijbehorende poster.
poster
The final countdown

december 2013
f
Een nieuwe beurswand voor Veiligheidscentrum Limburg te Nuth op een formaat van 3,6 bij 2,5 meter.
beurswand
Veiligheidscentrum Limburg

december 2013
f
Een nieuw evenement in café 't Brandhüske werd gepromoot met een bijbehorende poster.
poster
oktoberfest

oktober 2013
f
Een complete catalogus waar door middel van 32 pagina's de diensten en producten van Veiligheidscentrum Limburg in worden weergegeven.
catalogus
Veiligheidscentrum Limburg

oktober 2013
f
CV op d'r Lolly vroeg al regelmatig naar een karaoke party. Dus namen ze zelf de touwtjes in handen en organiseerden ze dit gezellige feest.
poster
Karaoke party

september 2013
f
Eens in de twee jaar vindt er een vrolijke en zomerse carribean carnaval plaats in café 't Brandhüske.
poster
Carribean Carnaval

juni 2013
f
DJ Danny2D heeft een muzikale mix ingestuurd naar Dancetour Maastricht. Door middel van een flyer ging hij zijn deelname ondersteunen.
flyer
Danny2d dancetour

juni 2013
f
Maud Daniëls starts als zelfstandige Huis-aan-huis kapster en heeft een visitekaartje nodig.
visitekaartje
Maud Daniëls

juni 2013
f
Joan Ruwette is een zelfstandig distributeur van Jemako. Ze werkt volledig zelfstandig en heeft dus ook een visitekaartje nodig
visitekaartje
Joans boendoek

juni 2013
f
De opleiding Kunst, Theater & Media heeft jaarlijks een evenement waar de huidige studenten kunnen laten zien wat ze hebben geleerd.
poster
nieuwe honden concert

april 2013
b
Een animatie van de film Intouchables bedoeld als titelsequentie.
Animatie
Intouchables

april 2013
b
Een videoportret van een studente aan de opleiding Kunst, Theater & Media.
Video
Videoportret

februari 2013

100% tevredenheidsgarantie!

Contact

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.
Reem Design

info@reemdesign.nl
+31 6 12 14 67 28


KVK: 60318767
BTW nr: NL 208567240 B01


Wij zijn sociaal

PERSOONLIJK BETROKKEN ZIJN BIJ ELKE STAP VAN EEN PROJECT IS DE ENIGE MANIER OM TE GARANDEREN DAT HET EEN GEWELDIG PROJECT WORDT